Stropdassen met logo

Bent u op zoek naar custom ontworpen stropdassen voor uw bedrijf, vereniging of club? Wij ontwerpen en vervaardigen stropdassen met logo op maat. Laat u verrassen door onze design afdeling. Stuur ons uw logo en wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag!stropdassen offerte aanvragen

Bedrijfsstropdassen

Bedrijfsstropdassen zorgen voor uniformiteit en een representatieve uitstraling. Bedrijfsstropdassen kunnen voor zowel eigen gebruik als voor relatiegeschenken ingezet worden. Vanaf 10 stuks kunnen wij bedrijfsstropdassen voorzien van een logo. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Stropdassen met logo

Stropdassen kunnen van een bedrijfslogo voorzien worden op 2 manieren. De eerste manier is de zogenaamde 'custom stropdas'. Hierbij wordt het dessin van de bedrijfsstropdas in overleg met u ontworpen. Bent u tevreden over het dessin? Dan wordt de zijde of het polyester op maat geweven. Nadat de stof geweven is, wordt een eerste proefdas vervaardigd. Afhankelijk van uw wensen worden op deze stropdas nog aanpassingen doorgevoerd, waarna de rest van de stropdassen geproduceerd worden.

De tweede manier is de stropdassen voorzien van een logo met behulp van bedrukking. Dit kan een zeefdruktechniek zijn of een 'digitital transfer' techniek. Voor welke techniek gekozen wordt hangt af van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. Als het logo veel kleuren en/ of kleine details bevat dan wordt gekozen voor bedrukking met behulp van een digital transfer. Bij een 1-kleuren logo kan de stropdas perfect gedrukt worden met een zeefdruk.

Custom stropdas of bedrijfsstropdas met bedrukking?

De keuze hiervoor hangt af van het dessin van de stropdas, het aantal bedrijfsstropdassen dat u nodig heeft en de datum waarop u de stropdassen nodig heeft. Bij bedrukking is enkel een logo op 1 plek mogelijk, bij custom stropdassen kan het logo all over verspreid worden en kunnen dessins volledig voor u op maat ontworpen worden. Daarnaast is de levertijd van bedrijfsstropdassen met bedrukking is aanzienlijk sneller dan custom stropdassen. Ook het aantal stropdassen speelt een rol bij de keuze. Bij afname vanaf 10 stropdassen is het mogelijk bedrijfsstropdassen te bedrukken. Bij afname vanaf 50 stuks is het mogelijk bedrijfsstropdassen op maat te ontwerpen en te vervaardigen.

Naast stropdassen kunnen ook shawls voorzien worden van een logo middels bedrukking. Vanaf 50 stuks is het mogelijk digitaal printed shawls te confectioneren. Zowel zijde als polyester shawls zijn hiervoor geschikt. Wij ontwerpen de shawl zodanig dat deze samen met de stropdas een mooie set vormt.

×