Zijn clipstropdassen professioneel

Clipstropdassen blog

Naar aanleiding van ons vorige artikel over clipstropdassen ontvingen we vragen of een clipstropdas niet afdoet aan professionaliteit? 

 

Er kan bijvoorbeeld getwijfeld worden aan de professionaliteit van een clipstropdas omdat deze voorgeknoopt zijn. Dit hoeft echter niet het geval te zijn wanneer clipstropdassen correct gedragen worden.

Verschil tussen gewone stropdassen en clipstropdassen

Het grootste verschil tussen clipstropdassen en normale stropdassen is natuurlijk de knoop die reeds voorgeknoopt is. In het verleden was een clipstropdas not-done maar met de toename van de kwaliteit van de dassen is vandaag de dag bijna niet te zien of het een clipstropdas of een “standaard” stropdas betreft.

Clipstropdassen knoop

In de meeste gevallen lijken de knopen van clipstropdasen op windsor of halve windsor knopen. Mooie stropdasknopen die bij een clipstropdas altijd stevig en uniform zijn. In het geval van het dragen van een stropdas met een grote groep kunnen clipstropdassen de uniformiteit zelfs bevorderen. Dit omdat de knopen van clipstropdassen altijd identiek zijn.

CLIPSTROPDAS profesioneel

Assortiment clipstropdassen

Onze collectie clipstropdassen is een stuk beperkter dan de “standaard” stropdassen. Dit is simpelweg omdat clipstropdassen relatief veel minder vaak verkocht worden. Desalniettemin denken we graag met u mee om clipstropdassen naar uw wens te leveren.

Clipstropdassen speciaal voor uw bedrijf of vereniging

Bent u op zoek naar clipstropdassen voor uw bedrijf of vereniging? Vanaf 10 stuks is het mogelijk om elke stropdas uit onze collectie als clipstropdas te leveren, neemt u hiervoor contact met ons op. 

Heeft u een eigen ontwerp of origineel idee voor stropdassen met een clip? Vanaf 30 stuks is het zelfs mogelijk om voor u een unieke clipstropdas voor u te ontwikkelen geheel naar uw wensen.

 

Bekijk hier het assortiment clipstropdassen

×