Stropdassen bedrukken

Wilt u graag op een snelle manier stropdassen voorzien van een logo? Vanaf 10 stuks bedrukken wij stropdassen. Mail het logo naar info@stropdassen.com en geef aan naar welke stropdas uw voorkeur uit gaat. Binnen enkele uren sturen wij u kosteloos en vrijblijvend enkele digitale schetsen en een offerte toe.

 

Bedrukkingstechnieken

Bevat het logo 1 of 2 kleuren en heeft het logo geen kleine details? Dan worden de stropdassen bedrukt door middel van zeefdruk. De bedrukkingsprijs wordt bepaald door het aantal kleuren van het logo en het aantal bedrukkingen. De prijs is niet afhankelijk van de grootte van het logo.

stropdas met logo bedrukking

Bevat uw logo meer dan 2 kleuren of veel kleine details? Dan worden de stropdassen bedrukt door middel van een digitale transfer. De prijs hiervan wordt bepaald door de grootte van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. 

 

Plaats van het logo

Het logo kan vrijwel overal op de stropdas geplaatst worden. Op de voorkant of op de achterkant.

Logo op de voorkant van de stropdas

Het logo op de voorkant van de stropdas zorgt niet alleen voor een uniforme maar ook voor een herkenbare uitstraling. Ideaal voor medewerkers op een beurs en voor verenigingsstropdassen. Rechts onderin is de meest gebruikelijke positie van het logo. Om de stropdas harmonie te geven is het aan te raden de kleur van de stropdas af te laten stemmen met de kleur van uw logo. Is uw logo blauw? Kies dan bijvoorbeeld een stropdas met blauwe en witte strepen en laat uw logo terugkomen op de witte streep. Ook kunt u uw logo ton sur ton op de stropdas terug laten komen. Dit doet u door een stropdas te kiezen die wat betreft kleur dicht in de buurt zit bij de kleur van uw logo. Het resultaat is rustig en harmonieus.

Ook is het mogelijk het logo op borsthoogte te plaatsen. Een logo op deze positie valt meer op, de stropdas wordt daardoor iets opvallender. Gebruikelijk is het logo ongeveer 30 cm vanaf de onderkant van de stropdas te positioneren.

Logo op de achterkant van de stropdas

Met name bij stropdassen als relatiegeschenk is het raadzaam het logo op de achterkant van de stropdas te plaatsen. De stropdas is hierdoor draagbaar in alle situaties, maar toch wordt uw relatie regelmatig aan uw bedrijf herinnert. Het logo kan zowel op de voering (de zichtbare 'ruit' onderin de stropdas) of links of rechts van de naad van de stropdas gepositioneerd worden.

Een logo op meerdere plaatsen terug laten komen (een logo 'all over') is helaas niet mogelijk bij bedrukking. Dit is wel mogelijk bij het laten vervaardigen van tailormade stropdassen.

 

De levertijd van stropdassen met bedrukking

De levertijd van zeefdruk-bedrukkingen bedraagt ca. 2 weken. De levertijd van stropdassen met een digitale transfer-bedrukking bedraagt ca. 3 weken. Heeft u de stropdassen met spoed nodig? Laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden voor een snellere levering.