Bretels

Op zoek naar promotiebretels of luxe bretels in de uitstraling van uw bedrijf of vereniging? Wij bieden diverse mogelijkheden voor het personaliseren van bretels.

 

Bretels met bedrukking

Vanaf 15 stuks is het mogelijk onze voorraad bretels met een logo te bedrukken. Deze bretels zijn elastisch en in maat verstelbaar. De bretels zijn voorzien van 2 voorbanden en 1 achterband (Y-vormig) en uitgerust met klemsluitingen aan elk uiteinde. Standaard zijn de bretels 3,5 cm breed en 115 cm lang van klem tot klem. Ook kunnen we bretels in andere breedtes en lengtes leveren.

Vanaf 15 stuks worden bretels gedrukt middels zeefdruk. Vanaf 30 stuks worden bretels gedrukt middels digitale transfer. Bij zeefdruk is enkel een opdruk in 1 kleur mogelijk. Bij digital transfer is een full colour logo mogelijk.

 

 

 

           bretels met logo bedrukking
 

Bretels op maat geweven

Vanaf 50 stuks vervaardigen we bretels in zijde of polyester in elke huisstijl op maat. Zowel een ‘all over’ logo als een ‘geplaatst logo’ zijn mogelijk. Bij een logo allover herhaalt het logo zich meerdere malen over de bretels. Bij een geplaatst logo verschijnt het logo meestal op de rechtervoorband aan de onderkant. De bretels bestaan uit 2 voorbanden en 1 achterband. De uiteinden kunnen voorzien worden van klemsluitingen en lederen patten om aan de knopen van de broekband te bevestigen. De lederen patten zijn afneembaar.

 

 

 

 custom geweven bretels